vrijdag 14 mei 2010

Een nieuw huis een nieuw avontuur!

We beginnen bij het begin!
Ons baasje wilde altijd al katten hebben maar dat kwam er maar nooit van.
Een vriendin van ons baasje wist wel een adres waar ze regelmatig nestjes hadden.
Toen ze ons zag was ze verkocht!
En nu 8 weken later wonen we dus samen met ons baasje!

Even in vogelvlucht....

Maandag 10 mei

Hoera!!! Om 19.00 komt ons baasje ons ophalen!Eindelijk gaan we verhuizen.We vinden het best spannend.Tijdens het ritje naar huis lig ik rustig te soezen maar mijn broertjeElvis is lekker naar buiten aan het kijken.Thuisgekomen zet ons baasje ons op een kamer waar een kattenbak, mandje, krabpaal en speeltjes voor ons liggen.Leuk hoor! We zijn al snel nieuwsgierig en verkennen het huis.We klimmen zelfs met zijn tweeen achter het fornuis maar dat vind baasje niet zo leuk.Als we uitgespeeld zijn vallen we moe op de bank in slaap.

Groetjes en een poot van Diesel

Dinsdag 11 mei
Vandaag is onze eerste echte dag alleen want ons baasje moet werken.Ze zet ons op onze kamer neer, sluit de deur en gaat dan naar werk.Wat wij allemaal hebben uitgevreten vertellen we lekker niet maarons baasje was blij om te zien dat we de kamer heel hadden gelaten toen ze thuis kwam.We zijn ook best schatjes hoor!Ons baasje kreeg visite van een vriendin die stage had gelopen op Curacao.We hebben ook nog even door de kamer gebanjeerd toen de vistite er was maar de visite was een beetje allergisch voor ons dus we hebben toen lekker op onze kamer gespeeld.

Groetjes en een poot van Elvis

Woensdag 12 mei
Ons baasje heeft de handen maar vol met ons!Ze moet ons constant in de gaten houden want we weten nog niet goed wat wel en niet mag.Als we aan de planten zitten dan jaagt ze ons weg en ook als we lekker in de gordijnen hangen begint ze te roepen.We snappen er nog maar weinig van.Vanavond hebben we lekker gespeeld met baasje en Mark die ons een kattenhengel voorhielden.Lachen joh! We sprongen alle kanten op totdat we moe waren en maar weer eens op de bank kropen om te gaan slapen.

Groetjes en twee pootjes van Elvis en Diesel

Donderdag 13 mei

Haha! Hadden wij ons baasje mooi te grazen deze morgen!We hadden stiekem de stekker uit de koelkast getrokken dus toen ons baasje vanmorgen wat uit de koelkast wildehalen was het lampje uit! Ze schrok zich een hoedje want ze dacht eerst dat de koelkast kapot was.Vanavond hebben we voor het eerst kennis gemaakt met een plantenspuit! Wat raar zeg! Elvis schrikt er erg van maar ik stoer als ik ben kijk er niet van op!Het baasje moet mij echt wel van de tafel afgooien want zo'n beetje water doet mij niks!

Groetjes en een poot van Diesel

Vrijdag 14 mei

Vandaag moest ons baasje pas later naar haar werk dus we hadden mooi wat langer de tijd om haar geduld op de proef te stellen.Toen ons baasje even naar de slaapkamer ging zijn we stiekem op de eettafel geklommen.Toen ze terug kwam en ik op haar toetsenbord van de laptop stond die "pling" zei werd ze boos en gooide onsbeide van tafel. Ook zaten we vandaag weer gezellig in de gordijnen. Lekker hangen maar niet voor lang want dat vind ons baasje ook niet goed. Geloof dat ze blij is dat ze geen dure gordijnen heeft!

Groetjes en een poot van Diesel

Op naar een nieuwe week vol avonturen!!!!!

1 opmerking:

  1. Helemaal leuk om te lezen dat het een gezellig stel is! Geen saaie mutsjes maar ondernemende leuke kattekindjes! We komen snel kijken want zijn wel erg nieuwsgierig geworden!

    Liefs,
    Robert, Anouck en Jade

    BeantwoordenVerwijderen